Matkailualan ammattitutkinto

 

               

Matkailupalveluiden ammattitutkinto, LUMA=luontomatkailu

 

Ammatillisen koulutuksen uudistuksen myötä Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto poistuu koulutusjärjestelmästä 31.12.2018 ja uusi tutkintonimike on 1.1.2019 alkaen Matkailupalvelujen ammattitutkinto.

Uudistuksen myötä myös tutkintokoulutuksen järjestämisen edellytykset muuttuvat ja koulutuksen muoto ja sisällöt perustuvat henkilökohtaisen opintosuunnitelman tekemiseen. Kun hallitus vahvistaa lopulliset tutkintovaatimukset, tiedotamme,  kuinka jatkossa toteutamme matkailualan koulutuskokonaisuuksia sekä uuteen ammattitutkintoon kohdistuvia näyttöjä sekä näyttötutkintoja.

Ammattitutkinnon voi suorittaa myös ilman osallistumista tutkintokoulutukseen, mikäli hakeutujalla on aikaisemmin riittävästi alalta hankittua tietoa ja osaamista.

 

Lisätietoja: 
p. 050 435 4384 tai pasi.juutilainen@kio.fi
p. 09 276 2778 tai pauliina.saarinen@kio.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

 

Lähettämällä täyttämäsi lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. 

Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu