Matkailualan ammattitutkinto

 

               

Matkailualan ohjelmapalvelujen tutkintokoulutus LUMA=luontomatkailu

25.1.2018-toukokuu 2019

 

Kenelle:
Tutkintokoulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan matkailualan ohjelmapalveluiden ja sisällöntuotannon parissa. Tutkintokoulutus painottuu luontomatkailun teemaan ja sisältää teoriaopintojen lisäksi paljon käytännön harjoitteluja aidoissa työelämän tilanteissa. Opiskelija saa valmiudet tuottaa laadukkaita ja kiinnostavia ohjelmasisältöjä luontomatkailun moninaisiin tarpeisiin.

Matkailun ohjelmapalvelutehtävissä työskentelevät ovat matkailualan ammattilaisia, jotka suunnittelevat, markkinoivat, myyvät sekä tuottavat ja toteuttavat ohjelma- tai tapahtumapalveluja. Koulutuksen pääpaino on luontomatkailussa (luma).

Tavoite:
Tutkintokoulutuksen tavoitteena on valmentaa opiskelijat luontomatkailun moniosaajiksi ja tulevaisuuden matkailutrendien suunnannäyttäjiksi sekä antaa valmiudet suorittaa ammattitutkinto.

Koulutus:
Koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna. Lähijaksot (noin 15 kpl eli 1 jakso/kk) järjestetään Kiljavan Opistolla, yksi lähijakso kestää 3 pv (to-la).

Kevään 2018 lähijaksot
25-27.1., 22.-24.2.,22.-24.3.,19.-21.4.,17.-19.5.  Opetus alkaa klo 9:00 ja päättyy noin klo 16:00.

Jaksojen välissä opiskelijat suorittavat ohjatusti etätehtäviä sekä hankkivat ammattitaitoa aidoissa työelämän tehtävissä.

Ammattitutkinto:
Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon kaksi valinnaista osaamisalaa ovat

Ohjelmapalvelutuottajan osaamisala tai  Tapahtumatuottajan osaamisala.

Ohjelmapalvelutuottajan osaamisalaan kuuluvat tutkinnon osat ovat:

  • Ohjelmapalvelujen suunnittelu
  • Liiketoiminnan suunnittelu ja ohjelmapalvelujen markkinointi
  • Ohjelmapalvelujen myynti ja toteuttaminen.

Tapahtumatuottajan osaamisalaan kuuluvat tutkinnon osat ovat:

  • Tapahtuman suunnittelu
  • Tapahtuman tuottaminen ja toteuttaminen.

Molemmilla osaamisaloille on vapaasti valittava tutkinnon osa, yrittäjyys.

Näytöt tullaan suorittamaan aidoissa luontomatkailualan tapahtumissa.

Voit tutustua tutkinnon perusteisiin tarkemmin tästä.

Koulutuksen hinta:
480 € (sis. opetus ja tutkintomaksu)

Opistolla on mahdollista majoittua lähiopetusjaksoilla 20 €/yö/2hh tai 30 €/yö/1hh.
Majoitusvaraukset suoraan vastaanottoon p. 09 276 251.

Hakeminen:
Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa hakemusten perusteella, haku päättyy 30.11.17.

Paikka:
Koulutus järjestetään pääsääntöisesti Kiljavan opistolla, Nurmijärvellä. Kiljavan opistolle on matkaa Helsingistä vähän alle 50 km, Turusta noin 165 km ja Tampereelta  noin 140 km.

Opistolle pääsee myös linja-autolla. Helsinki-Kiljava-Helsinki ja Hyvinkää-Kiljava-Hyvinkää löytyvät osoitteesta www.korsisaari.fi/fi/joukkoliikenne/ tai Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi. Osa linja-autoista tulee suoraan pihaan ja osa jää Rajamäki–Röykkä -tien varteen, josta on opistolle noin 500 metrin kävelymatka.

Lisätietoja: 
p. 050 435 4384 tai pasi.juutilainen@kio.fi
p. 09 276 2778 tai pauliina.saarinen@kio.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Ammattitutkinnon voi suorittaa myös ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen, mikäli hakeutujalla on aikaisemmin riittävästi alalta hankittua tietoa ja osaamista.

Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu Luontomatkailu matkailun ammattitutkinto hyvinvointia luonnosta luonto luontoliikunta luontomatkailu matkailu ohjelmapalvelu matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto luontomatkailu tutkinto luontoliikunta luonto ja matkailu