RAKENTAMISEN SERTIFIKAATTI – PALOKATKOASENTAJA

Seuraavat koulutukset:

19.-20.10.2020
19.-20.4.2021 (haku tähän koulutukseen aukeaa marraskuussa 2020)

Koulutuksen tarkoituksena on lisätä alalla toimivien asentajien tietoisuutta rakenteellisen paloturvallisuuden tärkeydestä osana kiinteistöjen kunnossapitoa, suojauduttaessa henkilö- että materiaalivahingoilta.

Koulutuksessa keskitytään

  • Palokatkoasennustyötä koskeviin määräyksiin ja ohjeisiin
  • Rakenteiden palo-osastointeihin ja palokatkosuunnitelmiin
  • Palokatkomateriaaleihin ja suositeltaviin rakenneratkaisuihin
  • Palokatkojen asennusmenetelmiin ja asennustyön vaatimuksiin
  • Palokatkojen merkintään ja dokumentointiin
  • Palo-osastointien kunnossapitoon

Koulutus muodostuu kahdesta eri vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa on kaksipäiväinen teoriakoulutus, joka sisältää kirjallisen tentin. Toisessa vaiheessa järjestetään näyttötyö työmaaolosuhteissa koulutukseen osallistujan työpaikalla aidossa asennuskohteessa.
Kun molemmat koulutuksen vaiheet on suoritettu hyväksytysti, voi hakea Rakentamisen sertifikaattia – palokatkoasentaja (ent. VTT Palokatkoasentajan henkilösertifikaatti) Eurofins Expert Services Oy:ltä. Haetusta Rakentamisen sertifikaatista Eurofins Expert Services Oy perii 129 € + alv/sertifiointijakso (sertifiointijakso = 1 vuosi)

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu kaikille alalla toimiville asentajille edellytyksellä, että hakeutujalla on rakennus- tai kiinteistöalan työkokemusta vähintään 2 vuotta tai vastaavasti todistettavasti palokatkoalalla työskentelyä vähintään 6 kuukautta. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, suomalainen henkilötunniste sekä suomen kielen taito, sillä koulutus järjestetään suomen kielellä.

Hinta
Koulutuksen hinta Suomen Palokatkoyhdistys ry:n jäsenyrityksen työntekijöiltä 530 € ja ei jäsenyritysten työntekijöiltä 780 € (alv 0 % tämä on arvonlisäverolain 39§ – 40§ mukainen veroton koulutuspalvelu). Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit sekä yhden näyttötyön arvioinnin Uudenmaan alueella.

Majoitus
Opiston yhteydessä toimivassa Kiljavanrannassa on mahdollisuus yöpymiselle kahden hengen huoneessa hintaan 50 €/yö sisältäen aamupalan ja ensimmäisen koulutuspäivän päivällisen.

Paikka
Koulutus järjestetään  Kiljavan opistolla, Nurmijärvellä. Kiljavan opistolle on matkaa Helsingistä vähän alle 50 km, Tampereelta noin 140 km ja Turusta noin 165 km.

Lisätietoja koulutuksesta
p. 050 499 4702 tai antero.ahonen@kio.fi

Lisätietoa rakentamisen sertifikaateista löydät tästä linkistä

Ilmoittautumiset
Viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta klikkaamalla tästä.

 

 

Lähettämällä täyttämäsi lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.