RAKENTAMISEN SERTIFIKAATTI – PALOKATKOASENTAJA

Seuraava koulutus:

23. – 24.4.2024, koulutus täynnä, haku koulutukseen päättynyt

Koulutuksen tarkoituksena on lisätä alalla toimivien asentajien tietoisuutta rakenteellisen paloturvallisuuden tärkeydestä osana kiinteistöjen kunnossapitoa, suojauduttaessa henkilö- että materiaalivahingoilta.

Koulutuksessa keskitytään

  • Palokatkoasennustyötä koskeviin määräyksiin ja ohjeisiin
  • Rakenteiden palo-osastointeihin ja palokatkosuunnitelmiin
  • Palokatkomateriaaleihin ja suositeltaviin rakenneratkaisuihin
  • Palokatkojen asennusmenetelmiin ja asennustyön vaatimuksiin
  • Palokatkojen merkintään ja dokumentointiin
  • Palo-osastointien kunnossapitoon

Koulutus muodostuu kahdesta eri vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa on kaksipäiväinen teoriakoulutus, joka sisältää kirjallisen tentin. Toisessa vaiheessa järjestetään näyttötyö työmaaolosuhteissa koulutukseen osallistujan työpaikalla aidossa asennuskohteessa.
Kun molemmat koulutuksen vaiheet on suoritettu hyväksytysti, voi hakea Rakentamisen sertifikaattia – palokatkoasentaja (ent. VTT Palokatkoasentajan henkilösertifikaatti) Eurofins Expert Services Oy:ltä. Haetusta Rakentamisen sertifikaatista Eurofins Expert Services Oy perii 144 € + alv/sertifiointijakso (sertifiointijakso = 1 vuosi)

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu kaikille alalla toimiville asentajille edellytyksellä, että hakeutujalla on rakennus- tai kiinteistöalan työkokemusta vähintään 2 vuotta tai vastaavasti todistettavasti palokatkoalalla työskentelyä vähintään 6 kuukautta. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, suomalainen henkilötunniste sekä suomen kielen taito, sillä koulutus järjestetään suomen kielellä.

Hinta
Koulutuksen hinta Suomen Palokatkoyhdistys ry:n jäsenyrityksen työntekijöiltä 530 € + alv ja ei jäsenyritysten työntekijöiltä 780 € + alv. Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit sekä yhden näyttötyön arvioinnin Uudenmaan alueella.

Paikka
Koulutus järjestetään
JHL-opistossa, Sörnäisten rantatie 23, 00500 HELSINKI.

Lisätietoja koulutuksesta
p. 050 499 4702 tai antero.ahonen@kio.fi

Lisätietoa rakentamisen sertifikaateista löydät tästä linkistä

Ilmoittautuminen alkaa  30.10.2023 klo 8:00 ja päättyy viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Linkki hakulomakkeelle: https://kiljava.inschool.fi/browsecourses