Vaikuttavuutta toimitsijan työhön sosiaalisen median osaavalla käytöllä

Sosiaalisen median ja digitaalisen aikakauden vaikuttavuus syntyy sekä kasvokkain että verkostojen voimalla. Yhä vahvemmin yhteiskunnallista vaikuttamista ja oman ammattiliiton agendaa tehdään näkyväksi sosiaalisen median kanavissa.

Toimitsijalle ja työntekijälle räätälöity täsmäkoulutus antaa työkaluja oman osaamisalueen näkyväksi tekemisessä (työlainsäädäntö, työehtosopimukset) puhumattakaan vuorovaikutus- ja neuvottelutaidoista, joiden osaaja saa taidoilleen moninkertaisen yleisön ja runsaasti vaikuttavuutta sosiaalisen median avulla.

Opiskelu ei ole koskaan ollut näin helppoa - osallistu toimitsijalle räätälöityyn webinaarimuotoiseen opiskeluun – ota sosiaalinen media osaksi työtäsi ja vaikuta!

Koulutus toteutetaan kahtena modulina, joiden välissä teet tehtäviä kohti oman tavoitteesi toteutumista.

AIKATAULU
Kolmen tunnin orientaatio, tavoite ja kanavat ti 22.1.2019 klo 12-15
Kolmen tunnin työpaja ke 13.2.2019 klo 12-15

Webinaaria voi seurata tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella mistä tahansa ja koulutuksessa
on mahdollista kysyä kysymyksiä kouluttajalta chatissa. Webinaarista tehdään myös tallenne, jota voi katsoa useita kertoja.

Kouluttaja Marja Nousiainen yrittäjä, innostaja, valmentaja

MISSÄ JA MILLOIN VAIN
Webinaarimuotoinen koulutus antaa sinulle mahdollisuuden päivittää osaamisesi uudelle tasolle, vaikka kotisohvalta käsin. Et ole kiinni aikatauluissa eikä sinun tarvitse matkustaa koulutuspaikalle. Säästät omaa aikaasi ja kehität osaamistasi missä ja milloin tahansa. Webinaareissa kouluttaja esiintyy ja sinä voit kysyä kysymyksiä ja osallistua chatin avulla.

PERUSTAIDOT INTERNETIN JA SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ RIITTÄVÄT
Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja toimivan nettiyhteyden. Verkko-opiskelu ei edellytä erityisiä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, vaan perustaidot internetin ja sähköpostin käytöstä riittävät.

MOTIVAATIO
Netin kautta opiskelu vaatii sen, että olet todella valmis keskittymään oppimiseen. Kun et ole vastuussa kenellekään tai muiden mukana lähiopetuksessa, ajatukset harhailevat ja alat herkästi tekemään jotain muuta samanaikaisesti. Aseta itse itsellesi tavoite ja aikataulu ja seuraa, että pysyt niissä.

MATERIAALIT
Saat kunkin webinaarin jälkeen linkin, pääset katsomaan webinaaritallenteen uudelleen. Saat myös täydennettävän työkirjan, jonka avulla kehität osaamistasi - keräät osaamispääomaa itsesi hyväksi.

HINTA
Webinaarin hinta on 280 euroa, jolla voit osallistua molempiin istuntoihin sekä saat tallenteen ja työkirjan käyttöösi.

ILMOITTAUDU viimeistään 11.1.2019 sähköpostilla: mervi.ylitalo@kio.fi

Takaisin