TYÖHYVINVOINTIKORTTI 1.6.2021

Työhyvinvointikorttikoulutuksen tavoitteena on saada aikaan työhyvinvointia edistäviä prosesseja työpaikalla ja lisätä eri toimijoiden yhteistyötä. Koulutus keskittyy työhyvinvoinnin perusasioihin ja käsittelee työpaikan eri toimijoiden rooleja ja vastuita työhyvinvoinnin edistämisessä.

Koulutus on suunnattu kaikille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille: esimiehille, työntekijöille, henkilöstöhallinnolle, luottamusmiehille sekä työsuojeluedustajille.

Kurssi järjestäminen onnistuu tilauksesta joko Kiljavalla tai alueella.

Tiedustelut: Simo Jästerberg, simo.jasterberg@kio.fi

Kurssin kesto klo 8:30-16:00, sisältö noudattaa TTK:n ohjeita ja avainsisällöt ovat:

  • Työhyvinvoinnin kokonaisuus
  • Johtamalla työhyvinvointia
  • Toimiva työyhteisö
  • Tentti

Hinta:
210 € (+ alv 24 %) sisältäen koulutusmateriaalin, työhyvinvointikortin ja ohjelmaan kuuluvat ruokailut.

Paikka:
Koulutus järjestetään Kiljavan opistolla, Nurmijärvellä.

Kiljavan opistolle on matkaa Helsingistä vähän alle 50 km, Turusta noin 165 km ja Tampereelta  noin 140 km.

Opistolle pääsee myös linja-autolla. Helsinki-Kiljava-Helsinki ja Hyvinkää-Kiljava-Hyvinkää löytyvät osoitteesta www.korsisaari.fi/fi/joukkoliikenne/ tai Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi. Osa linja-autoista tulee suoraan pihaan ja osa jää Rajamäki–Röykkä -tien varteen, josta on opistolle noin 500 metrin kävelymatka.

 POISSAOLOT JA PERUUTUKSET
Mikäli osallistuminen perutaan kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, on se maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa viisi päivää ennen koulutuksen alkua, keskeyttää tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen.

Osallistujat saavat vahvistuksen noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen. Koulutus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.