Ilmoittaudu henkilöstökoulutukseen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua ay-toimihenkilötutkintoon. Täytä lomake mahdollisimman tarkkaan. Lähetä ilmoittautuminen viimeistään neljä viikkoa ennen kurssia. KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI.

Lähettämällä täyttämäsi lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

*********Täytä lomake mahdollisimman tarkkaan. Lähetä ilmoittautuminen viimeistään neljä viikkoa ennen kurssia. KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI.

*********

HUOM! Jos tarvitset ilmoittautumiseen työnantajasi allekirjoituksen, tulosta lomake ja lähetä se postitse osoitteeseen Kiljavan opisto, kurssisihteeri Riitta Karjalainen, Kotorannantie, 49, 05250 Kiljava.

*********

POISSAOLOT JA PERUUTUKSET

Jos koulutuskokonaisuuteen tai yksittäiselle kurssille ilmoittautunut ei ole peruuttanut kurssipaikkaansa eikä hänellä ole siihen pätevää syytä (sairastuminen), peritään koko kurssimaksu. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin kymmenen työpäivää ennen kurssin/koulutuskokonaisuuden alkua, peritään kurssimaksusta 50 %. Peruutusmaksua ei peritä, jos poissaolija hankkii tilalle uuden kurssilaisen.

Kun koulutuskokonaisuus (sisältää useampia yksittäisiä kurssiosioita) on alkanut, niin osanottajan poissaolon vuoksi yksittäisten koulutuskokonaisuuteen liittyvien osioiden maksuja ei hyvitetä ilman pätevää syytä (sairaus).


KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Kiljavan opistolla pidettäville kursseille ilmoittaudutaan viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkua ja Helsingissä pidettäville kursseille tilavarausten vuoksi viimeistään neljä viikkoa ennen kurssia.