Kansanopiston lisäksi tiloissa toimii Hotel Kiljava sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak.

Kiljavan upea luonto ja mahtavat tilat ovat nyt myös entistä enemmän yritysten ja yhteisöjen, sekä yksityisten valinta suurten ja pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Yritysten koulutustilaisuudet, häät, syntymäpäivät, hautajaiset ja erilaiset leirit ovat löytäneet meiltä ihanan ja rauhallisen miljöön, jossa palvelu pelaa ja jokainen asiakas huomioidaan. Talomme taipuu moneksi.

Kiljavan opisto ja Hotel Kiljava sijaitsevat Nurmijärven Kiljavalla, Rajamäen ja Röykän välisen tien varrella.

  • Helsingistä noin 50 km
  • Hyvinkäältä ja Klaukkalasta noin 20 km
  • Nurmijärveltä noin 10 km

Helsingin suunnasta tullessa perille pääset ajamalla Hämeenlinnan moottoritietä [E12] Nurmijärven liittymään, siitä Nurmijärven ohi Rajamäkeen ja Rajamäen risteyksestä vasemmalle noin 5 km, tai Hämeenlinnan moottoritietä [E12] Klaukkalan liittymään, siitä Klaukkalan läpi Röykkään ja rautatien ylittävän sillan jälkeisestä risteyksestä oikealle noin 5 km. Opiston tienhaarassa olevat viitat ohjaavat sinut perille.

HUOM!  Jos tulet Rajamäen suunnasta ja käytät navigaattoria, se saattaa ohjata sinut kääntymään Kiljavaarantielle.     JATKA kuitenkin eteenpäin vielä 800 metriä, niin saavut opiston risteykseen.

Pohjoisesta Hämeenlinnan moottoritietä [E12] Hangon liittymään, Hangon tieltä [VT25] vasemmalle Rajamäkeen ja Rajamäen risteyksestä oikealle noin 5 km. Opiston tienhaarassa olevat viitat ohjaavat sinut perille.

Linja-autoaikataulut

Helsinki-Kiljava-Helsinki ja Hyvinkää-Kiljava-Hyvinkää löytyvät osoitteesta www.korsisaari.fi tai Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi.

Opiston bussipysäkeiltä Rajamäki–Röykkä -tieltä on opistolle noin puolen kilometrin kävelymatka.


Opiston laskutusosoite:

Nimi: Palkansaajien koulutussäätiö sr / Kiljavan Opisto
Y-tunnus: 0882817-9
Verkkolaskutusosoite: 003708828179
Operaattori: Basware / BAWCFI22

Jos ette vielä pysty lähettämään verkkolaskuja, voi paperilaskut lähettää osoitteeseen:

Palkansaajien koulutussäätiö / Kiljavan Opisto
Kotorannantie 49 05250 KILJAVA