Miten Kiljavan kursseille haetaan?
Katso Kurssille hakeminen

Miten pitkiä kurssipäivät ovat?
Katso Kursseilla noudatettavat aikataulut

Milloin saan tiedon kurssin toteutumisesta / kurssikutsun
Kurssikutsut lähetetään n. 2 viikkoa ennen kurssia. Kutsut lähetetään sähköpostitse kurssihakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Matkakulut
Kurssin alussa osallistujat täyttävät matkalaskulomakkeet, joihin tulee liittää mahdolliset matkaan liittyvät kuitit. Yleensä matkat maksetaan halvimman matkustustavan mukaan. Liitoilla on kuitenkin erilaisia korvauskäytäntöjä, joita voit tiedustella liittosi koulutusvastaavalta. Matkat maksetaan pankkitilille kurssin jälkeen.

Vaikuttaako matkakorvauksiin, jos ei majoitu kurssin aikana?
Kyllä, liitoilla on erilaisia korvauskäytäntöjä. Voit tiedustella asiaa liittosi koulutusvastaavalta.

Voiko lemmikin tuoda mukanaan kurssille?
Kyllä voi. Lemmikkihuonelisä on 20 euroa / oleskeluaika, jonka lisäksi tulee yhden hengen huoneen lisämaksu 24 euroa / yö.

Onko kasvisruokavalio / erikoisruokavalio mahdollinen?
Kyllä. Ruokailu tapahtuu Kiljavan opiston ruokalassa. Ruokavalio on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta keittiömme pystyy varautumaan siihen ajoissa. Näin voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin heti kurssin alusta alkaen. Voit ilmoittaa asiasta kurssin sihteerille tai vastaanottoomme (p. 09 276 251/vaihde).

Miten majoitus kurssin aikana tapahtuu?
Majoitus on kahden hengen huoneissa, joissa on TV, suihku, wc, liinavaatteet ja pyyhkeet. Yhden hengen huoneen voi varata lisämaksusta (hinta 24 euroa/yö), mikäli opistolla on tilaa.

Voiko opistolle majoittua kurssia edeltävänä iltana?
Kyllä. Tästä on ilmoitettava kurssiviikkoa edeltävän viikon torstaihin mennessä opiston vastaanottoon (p. 09 256 251) tai kurssin sihteerille. Tässä yhteydessä saat myös ovikoodin, jolla pääset opistolle sisään, sillä vastaanottomme on avoinna sunnuntaisin/iltaisin varausten mukaan. Yöpyminen ja aamupala maksavat 35 euroa/yö.

Missä opistolla on internet-yhteys?
Langaton yhteys on luokkakäytävillä ja pääaulassa (ei majoitushuoneissa).

Onko lähistöllä kauppoja ym.?
Lähimmät kaupat sijaitsevat noin 5 km:n päässä Rajamäellä tai Röykässä. Lähin apteekki ja pankkiautomaatti löytyvät Rajamäestä.

Miten opistolle pääsee?
Katso Yhteystiedot ja Ajo-ohjeet

Mitä opiskelijat voivat tehdä iltaisin/vapaa-aikana?
Kurssiviikkojen aikana opistolla järjestetään kerran viikossa elokuvailta sekä karaokea.

Meiltä löytyy myös uima-allas (17,5 metriä), liikuntahalli, kuntosali, ulkokenttiä pallopeleihin ja muita mahdollisuuksia kuntoiluun, kuten frisbeegolf-rata. Ulko- ja sisäurheiluvälineitä voi tiedustella vastaanotostamme. Lisäksi löytyy ranta- ja uimahallin saunat.

Kiljavannummella on erinomainen mahdollisuus harrastaa luontoliikuntaa. Alueella on yhteensä n. 45 km Nurmijärven kunnan ylläpitämiä ulkoilureittejä / hiihtolatuja. Maasto on helppokulkuista kangasmetsää. Kesäaikaan voi pulahtaa puhtaaseen Sääksjärveen.

Muuta
Yllä mainitut hinnat ovat vuoden 2019 hintoja. Jos majoitut kurssia edeltävänä yönä tai haluat 1 hengen huoneen, selvitä ennen kurssille tuloa, kuka on maksaja (itse, liitto, ammattiosasto, työnantaja).