Miten Kiljavan kursseille haetaan?
Katso Kurssille hakeminen

Miten pitkiä kurssipäivät ovat?
Katso Kursseilla noudatettavat aikataulut

Milloin saan tiedon kurssin toteutumisesta / kurssikutsun
Kurssikutsut lähetetään n. kaksi viikkoa ennen kurssia. Kutsut lähetetään sähköpostitse kurssihakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Matkakulut
Kurssin alussa osallistujat täyttävät matkalaskulomakkeet, joihin tulee liittää mahdolliset matkaan liittyvät kuitit. Yleensä matkat maksetaan halvimman matkustustavan mukaan. Liitoilla on kuitenkin erilaisia korvauskäytäntöjä, joita voit tiedustella liittosi koulutusvastaavalta. Matkat maksetaan pankkitilille kurssin jälkeen.

Vaikuttaako matkakorvauksiin, jos ei majoitu kurssin aikana?
Kyllä, liitoilla on erilaisia korvauskäytäntöjä. Voit tiedustella asiaa liittosi koulutusvastaavalta.

Voiko lemmikin tuoda mukanaan kurssille?
Kyllä voi. Kysy lisää hotellin vastanotosta numerosta 09 276 251.

Onko kasvisruokavalio / erikoisruokavalio mahdollinen?
Kyllä, samoissa tiloissa on ruokala. Ruokavalio on hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta keittiö pystyy varautumaan siihen ajoissa. Näin voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin heti kurssin alusta alkaen. Voit ilmoittaa asiasta vastaanottoon numeroon 09 276 251.

Miten majoitus kurssin aikana tapahtuu?
Majoitus on kahden hengen huoneissa, joissa on TV, suihku, wc, liinavaatteet ja pyyhkeet. Yhden hengen huoneen voi varata lisämaksusta. Voit tiedustella asiaa vastaanotosta numerosta 09 276 251.

Voiko opistolle majoittua kurssia edeltävänä iltana?
Kyllä. Tästä on ilmoitettava kurssiviikkoa edeltävän viikon torstaihin mennessä vastaanottoon (p. 09 256 251) tai kurssin sihteerille. Tässä yhteydessä saat myös ovikoodin, jolla pääset opistolle sisään, sillä vastaanotto on avoinna sunnuntaisin/iltaisin varausten mukaan.

Missä opistolla on internet-yhteys?
Langaton yhteys on luokkakäytävillä ja pääaulassa (ei majoitushuoneissa).

Onko lähistöllä kauppoja ym.?
Lähimmät kaupat sijaitsevat noin 5 km:n päässä Rajamäellä tai Röykässä. Lähin apteekki ja pankkiautomaatti löytyvät Rajamäestä.

Miten opistolle pääsee?
Katso Yhteystiedot ja Ajo-ohjeet

Mitä opiskelijat voivat tehdä iltaisin/vapaa-aikana?
Kurssiviikkojen aikana opistolla järjestetään kerran viikossa elokuvailta sekä karaokea.

Tiloista löytyy myös uima-allas (17,5 metriä), liikuntahalli, kuntosali, ulkokenttiä pallopeleihin ja muita mahdollisuuksia kuntoiluun, kuten frisbeegolf-rata. Ulko- ja sisäurheiluvälineitä voi tiedustella vastaanotosta. Lisäksi löytyy ranta- ja uimahallin saunat.

Kiljavannummella on erinomainen mahdollisuus harrastaa luontoliikuntaa. Alueella on yhteensä n. 45 km Nurmijärven kunnan ylläpitämiä ulkoilureittejä / hiihtolatuja. Maasto on helppokulkuista kangasmetsää. Kesäaikaan voi pulahtaa puhtaaseen Sääksjärveen.

Muuta
Jos majoitut kurssia edeltävänä yönä tai haluat yhden hengen huoneen, selvitä etukäteen, kuka maksaa lisäkulut (itse, liitto, ammattiosasto, työnantaja).