Digitaalinen opiskelijakortti

Kiljavan opiston kokopäiväiset opiskelijat Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoilla sekä ammattitutkinnoissa Kiljavalla ja Voionmaalla ovat oikeutettuja sähköiseen opiskelijakorttiin, jolla saa etuja ja alennuksia eri yrityksissä asioidessa.

Slice.fi on opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin erilaisiin etuihin halki Suomen. Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

 

Näin haet digitaalista opiskelijakorttia

Wilmassa sinulla on Lomakkeissa Opiskelijakortti Slicen hakemus. Lue tarkasti kaikki lomakkeen tiedot ja täytä pyydetyt kohdat.

Kun lomakkeen mukaiset tiedot ovat kunnossa (myös valokuva Wilmassa), tietosi siirtyvät automaattisesti Slicen käyttöön.

Ohjeistus käyttöön

     • Täytä Wilman lomake opiskelijakorttia varten Hakemukseen tarvitset passikuvamaisen, riittävän laadukkaan ja tuoreen kuvan itsestäsi. Lukuvuoden alussa otamme kaikista opiskelioista kuvat.
     • Sähköpostiisi saapuu max. vuorokauden sisään kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.
     • Lataa Slice.fi sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.

Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan kortti on käytössä niin kauan kuin olet opiskelijana meillä (Huom! Kortin käyttöoikeus katkeaa, jos keskeytät opinnot).

Tunnuksen pystyy resetoimaan osoitteesta www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite (joka on liitetty opiskelijakorttitunnukseen), niin saat hetken kuluttua sähköpostina uudet kirjautumisohjeet.

Katso video kortin käyttökohteista

Neuvoja saat osoitteesta: info(at)kio.fi

Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info(at)slice.fi.


Ammattitutkintoa meillä suorittavien kannattaa tutustua myös Sakki Ry:n opiskelijakorttiin:

Sakki Ry:n sivuilta: Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto